Parship.dk

Anmeldelse af Parship.dk

Parship.dk er den danske afdeling af en international datingportal, som har valgt at tage en meget seriøs tilgang til matchning af profiler helt fra starten.

Seriøs matching igennem personlighedstest
Allerede når du registrerer dig som bruger hos Parship.dk skal du tage en personlighedstest, som er baseret på psykologisk forskning. Testen resulterer i din egen personlighedsprofil, som Parship.dk bruger til at matche dig med andre profiler.

Den udarbejdede personlighedsprofil og dine søgekriterier udgør så grundstenen i de partnerforslag, som du får på din Parship.dk liste over matchinger.

Send gratis breve
Du kan sagtens sende et gratis brev til profiler du er blevet matchet med. Men hvis de svarer dig kræver det medlemskab at skrive tilbage.

En datingportal, der tager matchning seriøst
Parship.dk er for dig, som har valgt at tage en seriøs tilgang til netdating og datingportalen henvender sig derfor mest til et mere modent og ældre publikum mellem 25 til 55 år.

Nogle af de bedste features ved Parship.dk er:

• Meget grundig matchning baseret på din helt egen personlighedsprofil.
• Du kan skrive mails til en single coach som kan hjælpe dig videre med din netdating.
• Funmatch er en nem måde at tage uforpligtende og sjov kontakt til profiler, der matcher dig.

Pris
Prisen hos Parship.dk ligger på 299 kr. for tre måneder, og prisen inkluderer en personlighedstest på ca. 75 sider, som du også får tilsendt i PDF-format. Prisen bliver billigere jo længere bindingsperiode du vælger.

11 thoughts on “Parship.dk

 1. Synes siden er for dyr. Til gengæld virker den seriøs og gennemarbejdet. Savner dog noget fleksibilitet i deres abonnements struktur. Troede jeg bestilte adgang i 3 mdr. for 329 pr. måned. Men betalt 987 forud som en engangsbetaling. Forsøgte at annullere men det kan man ikke da man ved tilmelding får en “personlighedsananlyse” som de tager sig 749 kr. betalt for såfremt man ønsker at annullere bestillingen.

  Jeg håber så blot de lever op til mine forventninger nu hvor jeg ikke kan fortryde min tilmelding.

  Det må tiden vise. Deres support er venlige og imødekommende og det er jo ikke dem der har lavet vilkårene.

 2. Har prøvet Parship, og kan absolut ikke anbefale det. Udbuddet var meget lille, og man kan ikke umiddelbart se på en profil, om det er en, der har betalt eller ej. Det er et problem i og med, man kun kan kommunikere med dem, der har betalt, så man føler sig hurtigt lidt åndssvag, når man ingen svar får på et brev.

  Derudover skal man også være opmærksom på, at hvis man f.eks. køber 3 mdr., så har man ikke kun købt 3 mdr., men har sagt ja til et abonnement, som betales hver 3. måned. Man skal derfor huske at opsige abonnementer, hvis man ikke vil trækkes automatisk for 3 mdr. mere.

 3. PAS PÅ HER! De bondefanger folk ved at tilbyde en gratis prøveperiode. Bagefter skal man igennem en kompliceret process for ikke at blive tvangstilmeldt op til et års dyrt abonnement.

 4. parship er den dårligste dating site jeg nogensinde har været på og jeg har prøvet en del de har lavet et felt hvor man selv kan krydse af om man har lyst til at forlænge sit abbonement hos dem og jeg sagde klart nej til det men det er åbenbart ligegyldigt for der står i betingelserne at man selv skriftligt skal afmelde den automatiske forlængelse så de har trukket 1800 kr fra mig får noget jeg ikke bruger Fucking lorte side de tager røven på folk så pas på derude

 5. Seriøs, men automatisk forlængelse af abonnement er det rene bondefangeri. Er lige blevet trukket for et ½ år mere, via mit kort nr., jeg troede, at det stoppede automatisk. Jeg fandt en sød kæreste via parship i marts måned.

 6. Det er muligt, de slår sig op på seriøsitet, men den er svær at få øje på. Den meget opreklamerede personprofil er overfladisk og grænsende til nytteløs. Sitet er MEGET dyrt sammenlignet med andre, og det er ikke særligt stort = ret få profiler. Det er en underlig ide, at man som udgangspunkt ikke kan se folk, da billederne er slørede, men, nuvel, det er vel ud fra en ide om, at det ikke skal være udseendet, der fanger. Er det seriøst? Det kan måske virke sådan, men enhver, der har prøvet netdating ved, hvor enorm en rolle, udseendet spiller, så det er bare bluf at tro, at man bliver mere seriøs af, at vise slørede billeder. Langt mere alvorlig er dog fupmageriet, for der er nemlig et eller andet ved deres koncept der åbenbart inviterer til fupprofiler. Foruroligende mange af de såkaldt danske kvinder, der “bor” i “hovedstaden” eller “nordsjælland”, viser sig overhovedet ikke at stamme fra Danmark, og de bor pludseligt i Rusland, typisk. Så pas på! Gør man bagmændene bag sitet opmærksom på dette svindel, får man et standardsvar retur. Dette site er bestemt ikke anbefalelsesværdigt.

 7. Nu har jeg brugt lidt tid på og skrive med PARSHIP ang. en pludselig blokering af min ” konto” hos dem.
  PARSHIP har ingen konto i DK som man kan overføre penge til som jeg fik forhandlet mig til en mdr. opsigelse, som jeg ikke engang føler jeg skal betale, men orker ikke balladen. Dette kan ikke betales i DK, men udelukkende til en bank i Hamborg, med de ekstraudgifter der følger der.
  Jeg har en slem mistanke om der er nogle, måske endog mange spøgelsesprofiler hos PARSHIP. Dette begrunder jeg med samtaler med andre tidligere medlemmer af PARSHIP.

  Roland

 8. PARSHIP.dk tager din feedback alvorligt.
  Bemærk at vi har ændret proceduren for fortrydelsen siden 2010. Du kan fortryde dit køb inden for to uger uden begrundelse i tekstform og skal ikke betale ”Personlighedsanalysen” efter din tilbagekaldelse.

  For at få glæde af alle medlemskabets fordele uden afbrydelse vil dit Premiummedlemskab – ligesom på andre dating sites – automatisk blive fornyet med samme antal måneder . Afaktiveringen skal ske mindst syv hele dage inden det aktuelle medlemskab udløber og kan nemt stiles per e-mail, fax eller brev.

  PARSHIP.dk giver dig mere end andre dating sites.
  PARSHIP giver dig mulighed for at finde den eneste ene på en sikker og anonym platform med høje sikkerhedsstandarder. PARSHIP.dk har forpligtet sig til en høj kvalitetsstandard, som giver dig den bedst mulige service. Vi garanterer dette med vores Kvalitetsgaranti.

  Betalingsprocessen er klart struktureret i tre skridt og opbygget gennemskueligt. Både betingelser og omkostninger er nævnt præcist under bestillingen, og al information findes på siden.

  Læg altså mærke til, at PARSHIP.dk altid prøver at forbedre sin service og tager alle tilbagemeldinger meget alvorligt!

  PARSHIP.dk – Den avancerede måde at date på.

 9. Jeg har selv haft nogle af de uheldige oevelser med PARSHIP, som I andre nævner. Jeg syens dig, at det er godt, at de går ind og gør noget ved sagen, så nu må man bare håbe på, at det så rent faktisk også er blevet bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *