Match.com

Opret en gratis profil hos Match.com

Anmeldelse af Match.com

Match.com er verdens formodentlig største internationale datingportal, som har mere end 15 millioner brugere på verdensplan, og er repræsenteret i 37 lande og på 12 forskellige sprog.

International datingportal
Så vil du også gerne have mulighed for at skrive med profiler i andre lande end Danmark er Match.com dit bedste bud.

Let at kigge sig omkring
Match.com’s website i Danmark har en hurtig og enkel indgang, hvor du kan udfylde resten af profilen på et senere tidspunkt. Du skal være minimum 18 år for at kunne oprette en profil.

Gode features
Websitet har en masse features som f.eks. ”blink” som er en blødere måde at indikere interesse, hvis du ikke har mod på at skrive et brev. Der er også mulighed for personlighedstest til brug for matchning med andre profiler.

Pris
Det koster ca. 229 kr. at oprette en måneds abonnement hos Match.com, men prisen er mindre pr måned, hvis bindingsperioden er længere. Den relativt høje pris er med til at sikre seriøsitet blandt datingportalens brugere.

Er du til seriøs dating på verdensplan er Match.com et rigtigt godt bud.

>> Opret en gratis profil på Match.com og kontakt alle medlemmer i 7 dage uden at betale

One thought on “Match.com

  1. Match.com er et af de bedre sites og folk er seriøse og ordentlige. Det eneste der er kedeligt er alle de internationale fake mails der opfordrer til at sende en mail til en eller anden person der lige er faldet pladask for din profil :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *