Firstdate.com

Anmeldelse af Firstdate.com

Firstdate henvender sig primært til de Skandinaviske lande, og Firstdates website findes på svensk, dansk, norsk, finsk, islandsk og engelsk.

Brugervenligt
Både design og navigation på websitet er nemt, og du er hurtigt i gang. Udvalget af funktioner er imponerende og integrationen af de andre lande er god.

Firstdate har en række gode features bl.a.:

 • Flirt (indiker interesse uden at skrive et brev).
 • Chat.
 • Billedgalleri

Pris
Det koster ca. 99 kr. at oprette et måneds abonnement hos Firstdate, men prisen er mindre pr måned, hvis bindingsperioden er længere. Den relativt høje pris er med til at sikre seriøsitet blandt datingportalens brugere.

Stort antal Skandinaviske profiler
Firstdate har over 15.000 besøgende dagligt, og ca. 28 millioner profiler, så Firstdate er en af de største europæiske datingportaler.

12 thoughts on “Firstdate.com

 1. Firstdate trækker penge fra min konto uden min tilladelse. De ignorere mine mailhenvendelser (for de kan jo ikke træffes telefonisk) og bliver ved med at tage mine penge!!!!! Hold jer LANGT væk fra dem!!!!

 2. Ja jeg kan kun sige som dem ovenfor.. HOLD JER VÆK FRA FIRSTDATE!!
  Det er robotter du bliver spammet af, nogle enkle personer er dog rigtige personer.
  de trækker også penge fra din konto…

 3. Stay away from Firstdate they take your money eventhough you don’t have a datingprofile! I have now closed my bankaccount and reported them, so they will stop stealing my money.

  Hold jer langt væk fra Firstdate – de tager ens penge selvom man ikke har en datingprofil på deres side! Jeg har nu lukket min bankkonto og anmeldt dem, så de stopper med at stjæle mine penge.

 4. Hjælp ! hvad gør jeg !

  jeg oprettet mig på first date og skulle betale 19 kr. men de trak 2388 kr !!

  hvad gør jeg Hjælp !

 5. 17.9.2011

  Jeg kan kun bekræfte at firmaet er svindel og bondefangeri… Det er fuldstændig umuligt at at gøre dem begribelig at jeg ikke ønsker medlemskab.. 1 mdrs betaling til kr. 19, som prøvetid… derefter en afmelding… som var fuldstændig umulig at komme i nærheden af… tre mdrs medlemskab til ovennævnte pris var deres annoncekampagne… … da jeg efter bare 10-12 dage ville tjekke min afmelding kunne jeg ikke komme til det… 14 dage derefter havde de hævet fuld gebyr .. trods deres 3 mdrs. kampagne… !!! jeg kunne ikke ikke afmelde og mails skrevet til dem blev hånligt automatsvaret af et pc program… i deres sædvanlige sprog… men det øjeblik jeg forventede en dialog direkte til min egen mail har jeg intet hørt fra dem… Endvidere måtte jeg have ny kode… for at kunne komme ind og slette min profil .. til min store skræk ser jeg endnu en af deres løgnagtige opdateringer.
  Jeg vinger endnu engang af… spærrer min konto, melder dem løbende til til alt hvad jeg kan komme til… tager kopi af deres påståede automatikiske inforstået medlemsskabshændelser… læser endnu engang at deres firma har opsigelser af svingende karakter og varighed… kort sagtr de er umulige at slippe ud af… nu vil jeg gå til tv og nyhedspressen. Måske ender det med at jeg vart kan anbefale at man gør sig uterlig på deres site… idet de reklamerer med at man så bliver smidt ud og har krav på tilbagebetaling… Jeg er begyndt at bombardere dem og deres medlemmer med mail og links….. Jeg er åbenbart lige så dum og snydt som ca halvdelen af deres brugerer… idet jeg har haft kontakt med flere i aktivitet derinde… der som jeg, ligeledes ikke kan slippe af med firmaet og deres ulovlige hævninger …
  Det er et svindel foretagende og jeg kan på det kraftigste kun råde folk til at holde sig borte fra dem… ligeledes er deres markedsføring ulovlig idet deres betingelser, og regelsæt ikke er synlige og i direkte forlængelse/forbindelse med deres markeds salgskampagne og annoncering… HOLD JER LANGT VÆK UANSET HVOR BILLIGE OG GODE TILBUD DE GIVER… DISSE ÆNDRE SIG NÆRMEST LIGE FOR ØJNENE AF DIG.

 6. de fucking bøsse røve har lige trukket 298kr på min konto de små svin! ALDRIG NOGENSINDE OPRET EN PROFIL DET ER SNYYD OG SVINDEL!

 7. firstdate er det værste og mest brugerfjendtlige site jeg har været på. blev snydt for over 500 kr.

 8. i ca et år har de sgu trukket fra min konto og jeg har prøvet alt også med banken dengang men de penge ser man vel aldrig igen , om jeg skal hyre en advokat så gør jeg det , for det skal andre ikke udsættes for men så idag lykkes det med banken hehe jeg var sgu sur sss så nu bliver de spærret nyt konto nr ss mvh mogens , og hermed vil jeg advare alle på facebook imod dem , det kommer de ikke langt med de forbanede sviner

 9. First date er fyldt med “autosvar”. Når man sender et brev, kommer der 2 sek senere et automatisk svar retur, som giver en blod på tanden. Problemet er blot at de fleste ikke betaler for servicen og er derfor ikke klar over at autosvaret er sendt. Så derfor virker sitet ikke som det burde.

  SÅ kære “ekspert”, jeg vil råde til at slette dette site fra din liste. Da det er smæk fyldt med profiler, der alle har prøvet det EN gang og dernæst opgivet systemet.

 10. Hej alle sammen kan se jeg muligvis har været heldig. men kammersjuk sagde jeg skulle tjekke firstdate.dk ud da der hva mange søde piger. der gik 2 dage hvor jeg kiggede lidt rundt hvor jeg lagde mærke til at de fleste lovemail hva på svensk og jeg havde sat min profil til kun at modtage dansk. hmm… jeg begyndte at læse rundt som her f. eks. og efter 2 timer ringer jeg til min bank for kan se jeg nok bliver snydt senere hen i fremtiden af dem. dem svare ikke på mine mails men har lukket min konto og lavet en ny og så har jeg email´et til dem at de penge de har trukket er helt iorden men jeg lukker min konto da de ikke ville udmelde mig fra sitet har ikke fået svar kun de robot mails men luk jers kontoer og få pengene overført til en ny i laver på den måde kan de ikke trække penge mere og det inkludere måske i skal have nyt dankort. men det hva den bedste måde at gøre det på sagde min bank mand. husk at skrive til den at i lukker lortet ned for dem og så anmeld dem også lige da der ikke ville blive nogen stor sag ud af vores anmeldelser mod firmaet da der simpel hen er for mange der har anmeldt dem. 🙂 men til gæld får sitet et brev om det god dag til jer ville bare dele mine meninger
  FÅ LAVET EN NY KONTO OG LUK JERES KONTO NED SÅ DE IKKE STJÆLER MERE:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *