Dating.dk

Opret en gratis profil hos Dating.dkAnmeldelse af Dating.dk

Danmarks ældste og største online datingside.
Dating.dk har mere end en halv million profiler fordelt på 53 pct. mænd og 47 pct. kvinder. Der er en tendens til at brugere, som er villige til at betale en månedlig pris for at benytte et datingsite er mere seriøse i deres tilgang til online dating.

Aldersgruppe
Aldersgruppen på Dating.dk’s brugere er primært mellem 25-55 år. Dating.dk henvender sig til alle aldre, men sitets minimumspris på DKK 57 per måned gør, at mange unge nok vil vælge det gratis alternativ hos f.eks. Netdate.dk (som i øvrigt er ejet af samme virksomhed som Dating.dk).

Mange gode features
Dating.dk har et godt design og en masse praktiske features, som er blevet udbygget organisk i takt med Dating.dk’s succes. En vigtig funktion er CPR-validering, der kan sikre netdateren mod at bruge tid og kræfter på at skrive sammen med falske profiler.

Hos Dating.dk kan du vælge forskellige typer af betalingspakker.

 • Basis-profil giver dig adgang til de helt fundamentale funktioner som f.eks. at læse og sende post.
 • Plus-profil giver dig ubegrænset adgang til alle avancerede funktioner på Dating.dk, og prisen er afhænging af bindingsperioden.

Fremhævninger
Du kan også vælge at købe fremhævninger for at kickstarte din online dating. Fremhævninger er visninger på forsiden af Dating.dk og koster ca. 17 kroner for 2.500 visininger.

CPR-garanti
Du kan også vælge CPR-garanti, som er en rigtig god måde at vise, at du er seriøs med din online dating. Når du betaler for CPR-garanti står Dating.dk inde for dit postnummer og alder, hvilket er en god måde at skabe gensidig tryghed ved at vise andre profiler, at du er oprigtig og seriøs.

Nogle af Dating.dk’s bedste fordele er:

 • En super god chatfunktion
 • Dating.dk afholder masser af events, fester, rejser og andre arrangementer, som du kan tage til
 • Et solidt og aktivt community af netdatere
 • Danmarks største antal profiler. Du løber ikke tør for nogen at kontakte foreløbig på Dating.dk
 • CPR-garanti kan sikre dig imod fakeprofiler og svindlere
 • Hos Dating.dk kan du også søge efter profiler i Malmø og Flensborg.

>> Klik her for at prøve plus-profil gratis i 2 dage hos Dating.dk!

19 thoughts on “Dating.dk

 1. Jeg fandt min nye kæreste på Dating.dk det var næsten overvældende med den interesse min profil fik helt fra starten.

 2. Jeg synes ikke dating.dk er særlig godt. Har oplevet en del som har old gl. profilbilleder derinde og man får et chock når man så møder dem irl og der er et hav af profiler som er inaktive derinde. Jeg vil ikke anbefale det. Det er for let at snyde med billeder, du finder også nemt folk som har profilbilleder hvor de har solbriller på, de burde jo ikke blive godkendt! Det er mega dyrt, at have plusprofil derinde ca. dk’s dyreste datingsite og tilmed en af de dårligste.

 3. Dating.dk har et ret stort community omkring sig, da siden er så gammel. Dating.dk arrangerer en masse fester og rejser, hvor man kan tage med som single og møde nye mennesker. Det var jeg positivt overrasket over.

 4. det er bondefangeri af værste klasse de udnytter folks glemsomhed og trækker automatisk beløb på din konto 🙁 . Det kan godt være de skriver at man selv har sagt ja til abonnement men godtroende som man er tro man kun man betaler for det tilbud de giver ikke at de automatisk hæver for 70 dages profil det er direkte uartigt og kan kun opfordre andre til og skrive om den måde datink dk fører forretning på for det er bare ikke okay 🙁 syntes det er synd at en go datingside malker folk sådan som de gør
  skam jer dating.dk
  Nik
  ps ved godt der kommer et svar fra dating.dk om et jeg selv har sagt ja til abonnement men har aldrig sagt ja til 70 dages profil de ved udenmærket godt folk ikke læser vilkårene igennem der kunne ligeså godt have stået at min lejlighed skulle overgives til dem efter mine 7 dages tilbud. Håber deres mafiametoder ophører og at de prøver på og få lidt anstændighed ind i deres pengemaskine igen

 5. Der er tydelige eksempler på mere eller udtalt bomdefangeri !
  Det virker som man KUN kan være PLUS kunde og ikke ” almindeligt” medlem og du bliver KUN tilbudt et plusmedlemskab ved evt fornyelse ?????
  Man kan ikke give sin bedømmelse af dem på http://www.trustpilot.dk , de er uhyggeligt indiskrete og meget ubehagelige på omtalte side og de fortæller ting der KUN burde være mellem kunden og dating.dk, HVAD er man bange for skal afsløres ??????
  Der er tonsvis af profiler der inde der er inaktive derinde og deres system fungerer ikke da de KUN regestrerer on-line status 1 uge bag i tiden og bliver jeg om og om og om igen forsøgt parret sammen med personer der er 10 år uden for mit søgekriterie, og påtaler man dette, får man en krampagtig , bla bla forklaring.
  Der er så absolut ” Prøjsisk Geshäftigheit” over firmaet og det ville ikke undre mig om det er et GMBH firma !

 6. Ja, dating.dk er nogle pengegriske svin som snyder folk. Men hva’ fanden….med vores egoistiske kultur undre det mig ikke at der er nogle der udnytter andres behov for at finde kærlighed. Egoisme og flokmentalitet kan ikke forenes….jeg håber det går op for folk en dag.

 7. Enig med Nik, har selv haft dårlig erfaring med inaktive profiler.

  Et lille regnestykke.
  Der er 525.000 medlemmer hos Dating.dk, hvis man laver en søgning på statistikbanken.dk på alle mellem 18-70 år der er single (Ugift, Enke/enkemand, Skilt) så får man antallet 1.667.859, det vil sige at 31,76 % af alle singler i Danmark mellem 18 og 70år står i Dating.dk, det kan enhver jo sige sig selv ikke er tilfældet, bevares der er nok nogle prøve og test profiler, og enkelte der er registeret 2 gange.

  Men hvis det er tilfældet at de har så mange profiler, så kunne det jo være man skulle rydde lidt op, fordi der er ikke 31.76 % af den Danske befolkning mellem 18 og 70, som der er aktive på Dating.dk.

 8. Jeg er fuldstændig enig med Nik ovenover..

  Det er bondefangeri og svindel, at dating.dk helt bevidst har skræddersyet deres introtilbud og betalingsprocedure på en måde, hvor flest mulige bliver narret til at betale for 70 dages profil, selv om det ikke er det, der har været deres hensigt.

  Juridisk har de åbenbart deres på det tørre, men det afgørende er, at de ikke har lyst til at hjælpe deres kunder til at træffe deres købsbeslutninger på en fair og “frivillig” måde. Dating.dk mangler fuldstændig respekten for deres kunder, jeg har ikke lyst til at handle en vare med nogen, der har den holdning til mig. Det er synd, varen er OK, men ikke holdningen til mig som kunde. Jeg rører aldrig dating.dk med en ildtang igen.

  Mit råd: Hold Jer langt væk fra dating.dk, den slags forretningsmetoder bør have konsekvenser.

  :o)

 9. Jeg var kun derinde i de 7 dage de tilbød man kunne prøve for 19 kr. Da jeg ikke rigtig var klar til at date på det tidspunkt gik jeg ind og afmeldte mig igen og endte med kun at betale de 19 kr.

  Man fik rigtig mange henvendelse, hvilket jeg på det tidspunkt slet ikke kunne overskue, men hvis man er til hele livsstilen med at date en masse, så tror jeg siden er rigtig fin.

 10. Det allerværste, der tangerer bondefangeri, er alle de inaktive profiler de prøver at matche en med !!
  Det tager tid at finde ud af at navigere sådan rundt på siden så at man kan se de døde/inaktive profiler der ikke har været brugt i 2-3-4 år eller mere !!

 11. Ja, skam jer Dating! Lige blevet trukket 2 x 349,- i november – troede kun jeg havde meldt mig for en kort periode til 19,-. Har aldrig bestilt 2 x 3 måneder… Tænk at drive forretning på at bondefange ærlige folk, der betror jer kreditkortoplysninger mv. Øv!!

 12. Dating var det ubetinget bedste netdatingsite for fem-seks år tilbage, men bærer efterhånden tydelig præg af desperation efter tilført økonomi. Hvor sitet er fyldt med reklamer, der er i orden at genere gratisprofiler med, men man burde skåne betalende profiler for. Foruden en lang række af fejlslagne “forbedringer”, i hvert fald da jeg for nyligt tjekkede siden ud efter et par års fraværd…

 13. Man kan ikke se hvornår en profil sidst har logget på. Man kan heller ikke angive som søgekriterie, at man kun vil se dem der har været aktive de seneste f.eks. 3 måneder. Så man kan spilde meget tid med at læse og skrive til flere år gamle profiler, der måske endda både er blevet gift og har fået børn siden de sidst var logget på.
  Hvis man så bare kunne se om en profil er en gratis-profil, så profilen alligevel ikke kan læse breve, men det kan man heller ikke se.

 14. Hey Nik.
  Jeg har oplevet nøjagtig det samme. Pludselig er der trukket 349,- fra ens konto 🙁
  Jeg kontaktede forbrugerstyrelsen, som informerer om, at de kun må forlænge en sådan aftale, hvis det står klart og tydeligt… Hvilket man jo ikke kan beskylde Dating.dk for, at det gør.. Det står med små bogstaver længere nede på siden, hvilket (i følge forbrugerstyrelsen) ikke er ok.. Jeg ringede til Dating.dk for at få denne (forhåentlige) misforståelse rettet, men nej, de holder på deres… Ikke meget forretnings-etik over dem.. Jeg vil prøve at trække beløbt retur og lave en anmeldelse til forbrugerombudsmanden, og kan kun opfordrer jer til det samme..

 15. Er ganske enig i at betalings delen af dating er problematisk. Er selv rendt ind i den og stod med en lang periode på hænderne, uden egentlig at vide hvor den kom fra.

  Selv at finde frem til “knappen” der slår abonnementet fra, kan være en rodet affære.

 16. Jeg synes det er forkert at dømme dating.dk på deres betalings metoder. Sådan gør langt de fleste dating sites. Og man er da dum over middel, hvis man ikke læser betingelserne grundigt ved køb på nettet.

 17. Dating.dk virker meget useriøs, betaler man et plusmedlemskab kan man ikke se hvem der er gratis, bassis eller plus medlemmer, der kan heler ikke ses på profilerne hvornår de sidst har været online, der er rigtig mange gamle profiler som slet ikke har været online som optræder som aktive profiler disse profiler bliver også brugt som match.
  Når der ikke kan ses på en profil om det er en betalende eller ej kan mange skrive og skrive breve til profiler som slet ikke er betalende eller har været aktive, de står uforstående overfor svaret ikke kommer men grunden er rigtig mange profiler optræder som ikke betalende ikke aktive.
  Endelig bliver brugerne narret på en måde til at opdegardere deres købte plus profil 7 dage for 19 kr, hvis man ikke søger for at få afmeldt dette inden de 7 dage er gået bliver man automatisk trukket, inden de 7 dage er gået kommer der også et tilbud om at opdegradere sin profil gratis med 1 mdr. MEN her skal man altså lige tænke over at hvis man gør det så får man altså de ekstra dage det vil sige 3 mdr. oven i so m man skal betale det bliver så 340 kr.

  Ps. Det nyeste i dag. d. 21.04.12 har man en profil og vil ind på dating.dk får man denne besked .
  Dette websteds sikkerhedscertifikat er udløbet eller er endnu ikke gyldigt.

  Problemer med sikkerhedscertifikat kan skyldes et forsøg på at narre dig eller opsnappe data, du sender til serveren. 😮

 18. Sitet er gået fra nok at være det bedste, der virkelig skabte parforhold, til at være værdiløst og virkelig dårligt sat op.

  De fjernede chat- og debatforum, uden varsel, og uden at refundere kunderne penge for manglende features, og sørgede samtidig for at sitet som søgemaskine pludselig nærmest er en tombola, uden mulighed for at opsætte søgeindstillinger der er brugbare. Dette resulterer i at man bliver nødt til blot at bladre i de samme profiler igen og igen, ikke kan søge målrettet, og konstant ryger ud og må begynde forfra.

  Antallet af brugere, i dag sat til over 600.000 er også endnu en omgåelse af sandheden. Vil være et utroligt antal, da der aldrig er over 6.000 online på de bedste tidspunkter (søndag aften), et tal der på deres tæller pludselig fra dag til dag steg til det dobbelte, så der pludselige ikke længere var 6.000, men 15.000, ret godt og underligt gået på få timer, når nu 6.000 havde været max i flere år.

  Spild ikke jeres penge her, brug dem på en øl på café, der er der større chance for succes. Dating dk er blot en indtjeningemaskine for de ligeglade ejere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *