Be2.dk

Opret en gratis profil hos Be2.dkAnmeldelse af be2.dk

Be2 er stor på verdensplan
Be2.dk er den danske afdeling af en international virksomhed, som har afdelinger i 39 forskellige lande. På verdensplan har Be2 over 16 millioner registrerede brugere.

Matchning igennem personlighedstest
Be2 tager udgangspunkt i en grundig personlighedstest, som derefter benyttes til at finde den helt rette partner til dig. Umiddelbart efter testen modtager du en personlighedsprofil og en detaljeret beskrivelse af din ideelle partner. Be2 introducerer dig kun til de profiler, der matcher din personlighed

Hos Be2.dk kan oprettes et gratis medlemskab eller et Premium medlemskab

Gratis Be2.dk medlemskab
Som gratis medlem, kan du tage personlighedstesten og fortsætte som passiv profil, uden at kommunikere med andre datingprofiler. Du kan slette din profil igennem menu-punktet “egne indstillinger”.

Be2.dk premium medlemskab
Vil du kommunikere med andre profiler kræver det premium medlemsskab. Ligeledes er synlige billeder forbeholdt betalende medlemmer.

Pris
455 kr/mdr ved køb af medlemskab 3 mdr.
229 kr/mdr ved køb af medlemskab i 6 mdr.
209 kr/ ved køb af medlemskab i 12 mdr.

>> Klik her for at oprette en gratis profil hos Be2!

9 thoughts on “Be2.dk

  1. Hej. Angående http://www.be2.dk har jeg også læst om dem på TrustPilot, men jeg vil faktisk sige, at jeg selv har fået ok behandling af dem. Selvfølgelig skal man huske at spørge, når man opretter et medlemskab, hvordan man siger det op igen … og det gjorde de faktisk for mig omgående bare ved, at jeg spurgte om det! Måske er servicen alligevel blevet lidt bedre siden sidste år 😉

  2. Hej. Angående http://www.be2.dk vil jeg godt tilføje mine egne erfaringer: Jeg har også læst meget negativt om dem, men har egentlig fået ok behandling der. Ja, det er selvfølgelig træls, man skal huske at tjekke betingelserne for sit medlemskab – ikke mindst at sige forlængelsen op fra starten! Men hvis du bare spørger dem, hjælper de dig faktisk med at gøre det. Jeg fandt ingen kæreste der, men har hørt om flere, der har. Jeg tror, de er blevet bedre siden 2009!

  3. Nina B. er desuden også aktiv på alle sider der anmelder Be2 så hende skal man måske ikke lige stole på 😉

  4. Jeg har for nyligt meldt mig ind, men kun som gratiskunde. Nu får jeg 2-3 mails hver dag om at diverse piger fra diverse byer matcher mig og har frigivet billeder til mig! Er det også bare fup, eller er det for at få mig til at betale?

  5. Jeg kan kun tilslutte mig de kritiske røster vedr. BE2. Jeg har heldigvis ikke bundet an med noget abonnement, men har udelukkende været gratismedlem og har bestemt ikke intentioner om at blive andet. Hvorfor? I forbindelse med oprettelsen og opdatering af min profil, har jeg hver gang fået tilsendt mails fra “andre” datingbrugere som har været inde på min profil og som opfordrer mig til at komme med flere oplysninger, uploade billeder, se deres frigivne billeder etc. Det er jo i sig selv fint nok, hvis ikke det var fordi at netop disse mails flere gange er med fuldstændig enslydende tekst og tegnsætning, men altså angiveligt skulle komme fra forskellige brugere af BE2. Det lugter lidt af fusk. Når man derudover søger på profiler, bliver de fleste profiler præsenteret med et lille billede ved siden af. Disse billeder er slørede, og det er jo også fair nok når jeg nu ikke har betalt for deres service, men når disse slørede, angiveligt private billeder, kan findes fuldstændigt identisk på flere profiler, synes at stanken bliver værre. Da jeg nu besluttede mig for at ikke benytte deres tjenester, ville jeg gerne have slettet min profil. Men det er ikke sådan bare lige at logge på og slette sin profil selvom den er gratis. Jeg har dog endnu ikke prøvet at kontakte BE2 med det formål, men bare frabedt mig al mail. Så må vi se om de glemmer mig eller om jeg bare tæller med som en af deres uendeligt mange brugere (p.t. 22.249.071!?! hmmm… hvad er det for en hørm der er her?)

  6. BE2 er rent bondefangeri og hende kineseren, der roser den i høje skyer er en muldvarp anbragt af BE2
    Jeg har netop måttet spærre mit visa kort og melde dem til politiet for bondefangeri.

  7. Jeg vil bare advare andre brugere… Er selv blevet snydt så det vil noget af en af brugerne på be2 – det er selvfølgelig den risiko man løber når man viser tillid til folk på dette site som andre, men jeg vil ikke bruge denne eller andre net-dating sider mere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *