Statistik og fakta om online dating

Netdating er blevet meget almindeligt

Netdating er blevet meget almindeligt

Online dating er blevet meget populært med internettets udbredelse. Den allerførste datingportal på internettet var WebPersonals.com, som blev startet i 1993 i USA.

En amerikansk undersøgelse har vist, at mænd der skriver direkte i deres datingprofil, at de søger et længerevarende forhold får langt flere henvendelser end mænd, der søger venner, flirt eller et bekendtskab.

Hvis mænd skriver, at de søger en affære, flirt eller lignende, så får de ca. 40 pct. færre breve og henvendelser.

Omvendt ser det ud for kvinderne, der  øger deres antal af breve og henvendelser med næsten 20 pct., hvis de skriver, at de søger en affære, flirt eller seksuelle bekendtskaber.

Oven på ræset i juletiden er der rigtigt mange singler i Danmark, der søger en kæreste.

Januar er således den måned på året, hvor flest singler opretter datingprofiler, og hvor datingportalerne oplever en massiv tilstrømning af nye medlemmer.

Ifølge Danmarks Statistik er antallet af personer, som er single i Danmark stigende.

Procentdelen af den danske befolkning der var single i 2007 var på 37,8 pct., hvilket må siges at være ganske højt og måske afspejler en kulturændring. Mere end 60 pct. af alle singler i Danmark har valgt at søge en kæreste på nettet igennem online dating.

En undersøgelse hos amerikanske netdatere har vist, at de fleste betragter humor som den vigtigste egenskab, når en potentiel partner skal vurderes. Dette er opfattelsen hos både kvinder og mænd.

Herefter er intelligens vigtigst for mændene og gode manerer og ærlighed vigtigst hos kvinderne.

>>Klik her for at læse alle vores anmeldelser af danske dating sites!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *