Sådan skriver du et godt åbnings-brev

åbningsbrev

åbningsbrev

Skriv et vedkommende åbningsbrev

I netdating er din værste fjende et standardbrev, som lyder som et standardbrev. Dette vil sjældent medføre et svar fra den du skriver til. Dit brev bør hverken være for kort eller for langt.

Giv let mulighed for svar
Dit brev skal også altid indeholde noget modtageren kan svare på, så modtageren ikke selv skal opfinde den dybe tallerken bare for at skrive tilbage til dig.

Brug ikke kedelige overskrifter 
Hvis der er mulighed for at skrive en overskrift bør den ikke være kedelig. Hvor mange tror du skriver ”hej”, ”hejsa”, ”hej med dig” etc. skriv hellere ”leder du efter en date?” eller noget andet mere originalt.

Humor kan åbne døre
Den højeste svarprocent får du typisk ved at åbne på en humoristisk måde, gerne med en henvisning til modtagerens profiltekst. Husk dog, at humor let kan misforstås over nettet, så lad være med at bruge sarkasme eller ironi. Skriv noget friskt og positivt som får modtageren til at grine.

Herefter kan du f.eks. fortsætte brevet med at skrive hvorfor, du har valgt at skrive til netop modtagerens profil, lidt om dig selv, og hvad du søger. Sørg for at være oprigtig. Men skriv ikke for meget i første brev, det kan virke skræmmende og påtrængende.

Vær selv aktiv – forlad dig ikke på lykkens gudinde
Hvis du er en mand skal du regne med, at du skal skrive til rigtigt mange profiler før der dumper et svar ind i indbakken. Din svarprocent vil være lav. Dette er fordi, at de attraktive kvindelige profiler bliver bombarderet med breve hver dag. Derfor er det også vigtigt, at dit indledende brev er både originalt og oprigtigt.

Hvis du er en pæn kvinde behøver du sjældent at foretage dig noget aktivt før din indbakke er ved at eksplodere, men det bør ikke afholde dig fra at lede aktivt selv. Find hellere selv den profil, der matcher hvad du søger i stedet for at forlade dig på, at din perfekte partner nok har skrevet til dig imellem de 407 breve du har fået.

Lad dig ikke gå på af manglende svar
Uanset om du er kvinde eller mand, skal du ikke lade dig gå på af, at du ikke modtager svar fra alle du skriver til. Det er fuldstændig lige meget, du kender ikke personen, det kan være, at det var til jeres fælles bedste – og der er masser af andre fisk i havet!

Øvelse gør mester
Husk at jo mere aktiv du selv er med at sende åbningsbreve ud, jo flere brevvekslinger kan du få startet, og jo bedre bliver du til at holde dem i gang. Du får også en bedre fornemmelse for hvilke af dine åbningsbreve der virker, og hvilken type af profiler, du kan ping ponge breve frem og tilbage med bedst.

>>Klik her for at læse alle vores anmeldelser af danske dating sites!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *