Sådan skriver du en god dating-profil

skriv en god dating-profil

skriv en god dating-profil

Vil du vide hvordan du skriver en god dating profil?

Mange personer, som går i gang med online dating får ikke skrevet en ordentlig og seriøs profil fra starten og går derfor glip af mange match. Læs her hvordan du skriver en god profil.

En god online dating profil er informativ
Profilen skal give læseren et indblik i hvem du er som person, din livsstil, dit udseende og hvilken type kæreste eller forhold, du søger. Hvis du ikke fortæller åbent og oprigtigt hvem du er, så vil mange personer undre sig over, om du er doven eller har noget at gemme.

Om ikke andet vil en sparsom profil sende det signal, at du ikke er seriøs med dit forsøg på online dating eller er ukomfortabel med dit valg om at prøve online dating. 

En god online dating profil er ærlig
En af de største fordele ved online dating er, at du kan være 100 pct. dig selv, og at den anden person har en masse informationer om dig inden i overhovedet mødes.

Denne fordel gælder selvfølgelig kun, hvis du har været ærlig igennem forløbet. Er du ikke ærlig skyder du dig selv i foden og fremstår utroværdig, når du endelig mødes med din date.

Du kan også tiltrække de forkerte typer af personer, hvis du har gengivet et forvansket billede af, hvem du er som person. Hvis du f.eks. siger, at du er aktiv og udadvendt, men i virkeligheden er en sofakartoffel, vil du tiltrække folk med det forkerte energiniveau i forhold til dit. Lad derfor være med at gradbøje sandheden alt for meget i din datingprofil.

En god online dating profil er interessant
Et godt sted at starte er at læse nogle af de mest populære profiler på datingportaler eller bare gennemlæse rigtigt mange, så vil du få et indblik i, hvad der udgør en god profil.

Husk at din profil vil være én i et hav af tusindvis af profiler, så der skal være noget, der fanger interessen og kan give anledning til, at du får et brev i din indbakke.

Tænk kreativt og brug andre sætninger end dem, som typisk bruges. Giv mere information end den typiske profil. Dit mål er at skrive en profil der er engageret, værd at huske på og fyldt med din personlighed.

>>Klik her for at læse alle vores anmeldelser af danske dating sites!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *